Den 15 januari öppnar den nya vårdcentralen i regi av Närvård Knäred och läkaren Anders Skoglund.

Den 15 januari öppnar den nya vårdcentralen i regi av Närvård Knäred och läkaren Anders Skoglund. Foto: Arkivbild

Klart när nya vårdcentralen öppnar

Information om starten lämnas om två veckor i Knäreds bygdegård

KNÄRED.

Läkaren Anders Skoglund och hans personal har nu satt ett startdatum för när den nya vårdcentralen Närvård Knäred öppnar. Det är nu klart att portarna slås upp den 15 januari 2020 och första dagen väntar Öppet hus.

Av
Rickard Gustafsson

Måndagen den 2 september stod det klart att läkaren Anders Skoglunds företag skrivit avtal med Region Halland om att öppna en ny vårdcentral på Smedjebacken i Knäred.

– Jag tycker det här är väldigt spännande och jag känner ett enormt stöd och förtroende från knäredsborna. Jag ska förvalta det här väl åt dem, sa Anders Skoglund till LT i början av september.

Sedan dess har Skoglund haft fullt upp med att anställa personal, beställa materiel samt se till att lokalerna blir ändamålsenliga.

Nu är det bestämt att den nya vårdcentralen öppnar två veckor efter nyår. Onsdagen den 15 januari 2020 är dagen D och samma dag startar också möjligheten att lista sig på Närvård Knäred inom Vårdval Halland.

– Jag är väldigt glad över mottagandet och det här ska bli jättekul och spännande, säger Anders Skoglund och berättar att det första dagen blir ett Öppet hus på den nya vårdcentralen.

Vi vill ju att det ska kännas bra för både knäredsborna och dem som bor runtomkring.

Redan om knappt två veckor finns det möjlighet för intresserade patienter och knäredsbor att träffa Anders Skoglund när han bjuder in till ett informationsmöte i Knäreds bygdegård på kvällen den 18 november.

– Jag hade tänkt att informera om starten och prata allmänt om den nya vårdcentralen och svara på frågor från allmänheten. Vi vill ju att det ska kännas bra för både knäredsborna och dem som bor runtomkring, säger Anders Skoglund.

Publicerad 04 November 2019 00:00