Niklas Nilsson, här iförd en mitella, är smått tagen av alla lovord som han och övriga i gänget fått efter höstens krogrevy på Gröna Hästen. Fyra slutsålda föreställningar återstår innan gänget återkommer i januari.

Niklas Nilsson, här iförd en mitella, är smått tagen av alla lovord som han och övriga i gänget fått efter höstens krogrevy på Gröna Hästen. Fyra slutsålda föreställningar återstår innan gänget återkommer i januari. Foto: Malin Svensson

Suktande publik kräver mer Krogrevy

Niklas Nilsson & Co kör vidare på Gröna Hästen i januari

LAHOLM. Fulla hus, idel lovord och publika krav på fortsättning. Krogrevygänget med vallbergasonen Niklas Nilsson är smått tagna av allt beröm och släpper inom kort biljetter till fyra extraföreställningar på Gröna Hästen.

Av
Rickard Gustafsson

Krogrevykonceptet har blivit en dundersuccé och Niklas Nilsson har nästan svårt att ta in alla lovord som strösslats över gänget sedan premiären den 4 oktober.

Varenda biljett till de åtta föreställningarna, i oktober och november, sålde slut lika snabbt som smör smälter i solsken.

Nu har revygänget kommit halvvägs och efterfrågan på biljetter är och har varit så stor att aktörerna och krögaren Stefan Zaff är överens om en fortsättning.

– Stefan är jättepositiv och på allmän begäran får man säga så har vi bestämt att släppa fyra extraföreställningar i januari, säger Niklas Nilsson som är tagen av krogrevyns bemötande.

– Helt galet! Folk är så sjukt nöjda och jag har aldrig fått så många lovord någonsin. Jag har inte hört någon som klagat och då har ändå 450 personer sett oss.

Det är många som inte fått tag i biljetter och de har ringt och tjatat på att vi ska göra fler föreställningar.

Nilsson är övertygad om att kombinationen mat, dryck och underhållning är svårslaget.

– Det är ju kul att gå runt och snacka med folk och serva och servera dem. Det blir så mycket mer intimt än en vanlig föreställning. Sen har vi ett bra material också, säger Niklas Nilsson.

För den missat revyrävarna Pia Johansson och Mikael Classon i aktion under hösten släpps den 28 oktober 440 nya biljetter till fyra extraföreställningar i januari.

För den missat revyrävarna Pia Johansson och Mikael Classon i aktion under hösten släpps den 28 oktober 440 nya biljetter till fyra extraföreställningar i januari. Foto: Camilla Olsson

Materialet kan komma att omarbetas en smula för att vara än mer aktuellt – lagom till de fyra extraföreställningarna som spelas 10, 11, 17 och 18 januari.

– Det är många som inte fått tag i biljetter och de har ringt och tjatat på att vi ska göra fler föreställningar. Fönstret för en fortsättning är smalt eftersom både jag och de andra är uppbokade och har andra grejer på gång, säger Niklas Nilsson som redan den 24 januari har premiär på sin krogshow i Ullared.

Biljetterna till extraföreställningen släpps på måndagen den 28 oktober och då är det 440 plåtar som står till buds.

– Det kan bli en perfekt julklapp till nära och kära, säger Niklas Nilsson.

Publicerad 23 October 2019 00:00