En man i 25-årsåldern är misstänkt för rattfylleri alternativt grovt rattfylleri efter en blöt festkväll i Edenberga i helgen.

En man i 25-årsåldern är misstänkt för rattfylleri alternativt grovt rattfylleri efter en blöt festkväll i Edenberga i helgen. Foto: Adobe Stock

Festdeltagare tipsade polis om fyllekörning

24-åring misstänkt för rattfylleri alternativt grovt rattfylleri

EDENBERGA. Den ytterst berusade festdeltagaren satte sig i bilen och körde iväg. Det fick övriga festdeltagare att larma polisen. En stund senare återkom mannen och kvarhölls av festdeltagarna tills Laholmspolisen kunde gripa mannen.

Av
Rickard Gustafsson

En man i 25-årsåldern hemmahörande i Trollhättan är misstänkt för rattfylleri alternativt grovt rattfylleri efter en blöt festkväll i Edenberga.

Strax efter 01-tiden natten mellan fredag och lördag satte sig trollhättebon i sin bil och körde iväg. Det uppmärksammades av flertalet personer på festen som larmade polisen.

Under tiden som polisen var på väg till Edenberga kom mannen körande tillbaka till festen och efter att han klivit ur bilen beslutade flera av festdeltagarna att hålla kvar 24-åringen tills polisen anlänt till platsen.

– Han är misstänkt för rattfylleri alternativt grovt rattfylleri, säger Dan Larsson på Laholmspolisen.

Publicerad 05 August 2019 11:38