Hänglåsen på 20 förråd har klippts upp inne i en industribyggnad på Mellby industriområde. Inbrottet har skett mellan 18.00 i fredags kväll och 12.30 i lördags.

Hänglåsen på 20 förråd har klippts upp inne i en industribyggnad på Mellby industriområde. Inbrottet har skett mellan 18.00 i fredags kväll och 12.30 i lördags. Arkivbild

Inbrottsräd: Slog sönder väggen till fabriksbyggnad

Tjuvar bröt sig in i 20 förråd på Mellby industriområde

MELLBY. 20 förråd stod på vid gavel inuti en industribyggnad på Mellby industriområde. Tjuvarna tog sig in genom att hugga ett hål i väggen på fasaden och har därefter sökt igenom alla förråd.

Av
Rickard Gustafsson

Under helgen gick det vilt till när inbrottstjuvar tog sig in i Ropias fastighet på Idévägen på Mellby industriområde. Inbrottet hos företaget, som hyr ut förrådsutrymmen, upptäcktes vid 12.30-tiden i lördags.

Gärningsmännen tog sig in genom att slå upp ett hål i väggen på fasaden. Väl inne har de med bultsax klippt sönder hänglåsen till samtliga förråd i byggnaden.

– Vi pratar om 20 olika förråd men det är oklart vad som stulits. Fastighetsägaren ska kontakta de som hyr förråden, säger Jan Jönsson på Laholmspolisen.

Publicerad 03 June 2019 11:51