Helt kostnadsfritt bjöds barn och dess anhöriga in till fest, som Lions Club har arrangerat sedan 60-talet.

Helt kostnadsfritt bjöds barn och dess anhöriga in till fest, som Lions Club har arrangerat sedan 60-talet. Foto: Privat

Glada barn när Lions bjöd på fest: "Helkul kväll"

60 barn bjöds på fika och underhållning

LAHOLM.

För sina intjänade pengar, arrangerar Lions Club Laholm årligen en barnfest. Strax innan nyår var det dags igen och gensvaret blev väldigt lyckat.

Av
Wilhelm Nilsson

Lions Club har sedan 1960-talet bjudit in alla barn till en stor fest. När vi bara var ett par dagar ifrån att kliva in i ett nytt decenium, vankades den traditionsenliga barnfesten återigen, när ett 60-tal barn och 150 vuxna tog sig till Ladagården – helt kostnadsfritt. Det blev en succé.

– Det var verkligen roligt att så många kom, och kul hade vi. Clownen Henny dök upp och skojade friskt med barnen. Sedan åt vi fika och hade traditionell dans, säger Tommy Paulisson på Lions Club Laholm.

Clownen Henny bjöd på en hel del skratt och underhållning.

Clownen Henny bjöd på en hel del skratt och underhållning. Foto: Privat

Planen var att dansen skulle hållas kring julgranen i det stora rummet. Sett till den stora folkmassan, fick granen villa tätt intill medan barn och vuxna dansade i ring i stället.

– Herberts orkester stod för musiken. Barnen var glada och njöt till musikens takt. Ja, det var verkligen en lyckad kväll, berättar Tommy Paulisson.

Nu när trettondagsafton närmar sig, är det dags för andra granar att dansas ut. Lions Club kommer den 14 januari att åka ut till de hem som anmält att de vill få sin gran hämtad. Information om hur anmäler granhämtning, finns att tillgå på Lions Club Laholms facebooksida.

Publicerad 03 January 2020 00:00