Två män, 21 år respektive 45 år, greps under natten till söndag i Våxtorp. De är bland annat misstänkta för stöld av en släpkärra.

Två män, 21 år respektive 45 år, greps under natten till söndag i Våxtorp. De är bland annat misstänkta för stöld av en släpkärra. Foto: Mostphotos

Rattfyllerist med stulen släpkärra greps

Falskskyltat släp väckte polisens intresse

VÅXTORP.

Söndagsdygnet var bara en dryg timme gammal när polisen gjorde en fordonskontroll i Våxtorp. Två män, båda misstänkt narkotikapåverkade, greps misstänkta för stöld alternativt häleri då de körde runt med en stulen släpkärra.

Av
Rickard Gustafsson

Två män kom körande i en bil med tillkopplad släpkärra på Kristianstadsvägen i Våxtorp under natten till söndag och passerade en polispatrull. De kontrollerade släpets registreringsskylt och noterade att det var falskskyltat.

Sagt och gjort så stoppade patrullen fordonet där både förare och passagerare uppträdde misstänkt narkotikapåverkat.

Släpkärran var stulen och chassinumret hade filats bort vilket gjorde att de båda männen greps misstänkta för stöld alternativt häleri.

Den 21-årige föraren hemmahörande i Skaraborgstrakten misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning (saknade körkort)

Passageraren i 45-årsåldern är även misstänkt för ringa narkotikabrott.

Publicerad 09 December 2019 10:38